Villa Omaranta

Tilat ja varustelu

Villa Omaranta

Omaranta on vuonna 1987 rakennettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva idyllinen ja tunnelmallinen hirsimökki. Mökille on hyvät tieyhteydet ( asfalttitie ja loppu 1km hyväkuntoista hiekkatietä). Lähimpiin naapureihin on n. 100 m, mutta ei ole suoraa näköyhteyttä.

Mökkiä ja sen ulkorakennuksia sekä piha-aluetta on kunnostettu, remontoitu, ehostettu ja sisustettu kesällä ja syksyllä 2022.

Mökissä on sähköt ja kunnallinen vesijohtovesi. Mökin yhteispinta-ala 60 m2, johon kuuluu pieni lasitettu terassi, sauna+kh/wc ja sisätilat. Terassilta on meno puulämmitteiseen saunaan, jonka yhteydessä on pesuhuone suihkuineen ja wc.

Sisätiloissa (n. 36 m2) on tupakeittiö ja makuuhuone. Tupakeittiössä on vuolukivitakka, puuhella, ilmalämpöpumppu, levitettävä iso kulmasohva, jossa makuutilat (2+1) yhteensä kolmelle henkilölle sekä iso 56-tuumainen taulutelevisio. Keittiö on täysin varusteltu ja astioita löytyy 12 hengelle. Makuuhuoneessa on 140 cm parivuode, vaatekaappi ja yöpöytä.

Mökki soveltuu myös liikuntaesteisille ja pyörätuolilla liikkuvalle. Mökkiin ja sen ulkorakennuksiin sekä piha-alueella on pyörätuoliluiskat

Lemmikkieläimistä sovitaan erikseen.

Hirsiaitta ja pihahuone

Mökin yhteydessä on lämpöeristetty hirsiaitta, jossa on makuusijat 2 + 1; levitettävä 140 cm sänky ja erillinen yhden hengen vuode. Aitassa on myös sähkövalaistus ja viileillä ilmoilla lämpöä antaa sähköpatteri.

Mökin pihapiirissä on ulkorakennus, josta löytyy liiteri ja keväällä 2023 valmistunut sähköistetty lämmitettävä pihatupa. Pihatuvassa on omat oleskelu-, makuutilat ja erillinen makuuhuone esim. perheen nuorisolle, isovanhemmille tai toiselle perheelle. Pihahtuvassa on levitettävä divaanisohva ja makuuhuoneessa 160 cm leveä runkopatjasänky. Makuutiloja siellä on yhteensä max. 4 henkilölle. Tuvan puolella 4k älytelevisio, joka yhdisteety WiFi verkkoon.

Piha-alue ja ranta

Rannassa on iso tunnelmallinen kota, joka tarjoaa upeat grillausmahdollisuudet niin makkaran, pihvien, muurikkalättyjen kuin vaikkapa loimulohen loihdintaan. Kotaan mahtuu isokin porukka viettämään iltaa auringon laskiessa ja illan viilentyessä.

Kodan vierestä löytyy terassialue, jossa on puulämmitteinen palju 6 hengelle ja poreamme. Paljun ja poreammeen käytöstä sovitaan erikseen. Terassilla on iso ruokailuryhmä 8 hengelle sekä aurinkotuoleja rentouttavaan yhdessäoloon.

Ranta on loivasti syvenevä eteläranta. Laiturin vieressä on valettu tasainen n. 3 m leveä betoniliuska, mitä pitkin on helppo ja mukava kävellä uimaan. Liuskan jälkeen noin 50 cm syvyydessä alkaa hyvä kivetön hiekkapohja. Laituri uusittu kokonaan 2023 keväällä.

Käytössäsi on myös soutuvene souturetkiä varten. Pelastusliivejä löytyy lapsille.

Mökin avaralla piha-alueella on oivat mahdollisuudet leikeille ja erilaisille pihapeleille niin aikuisille kuin lapsille.

Varustelista

Keittiö

Kylpyhuone ja sauna

Tupa

Pihahuone

Hirsiaitta

Kota ja piha